Bigues i Riells, confinats però connectats

22/6/2020
El BiR 57 és una edició especial del butlletí d'informació municipal centrada en la resposta del municipi durant la pandèmia sanitària.
El BiR és el butlletí municipal d'informació que escriu, edita i publica l'Ajuntament de Bigues i Riells. Aquesta revista es reparteix habitualment per Nadal i just abans de la Festa Major de Bigues. Enguany, l'edició de l'estiu només es difon en format digital per tal de preservar les mesures de seguretat sanitàries establertes.

Aquesta edició 57 del BiR és doblement especial. D'una banda, es tracta d'una publicació monotemàtica dedicada a les actuacions del Consistori i de la població envers la crisi sanitària causada per la irrupció de la COVID-19 a l'Estat. De l'altra, aquesta edició estrena el nou disseny del butlletí, pensat per atraure el lector a través d'una maquetació molt visual i entenedora.
 
 
El servei de Comunicació amb la col•laboració de totes les àrees de l'Ajuntament ha elaborat un recull de totes les iniciatives municipals per fer front a la pandèmia i l'ha volgut presentar de la millor manera possible treballant amb els recursos creatius de l'empresa local, Identia.

Descobrir pas a pas què ha dut tot un poble a elaborar més de 1.500 mascaretes desinteressadament, saber qui hi havia darrere les més de 1.000 trucades a les persones vulnerables o bé conèixer com s'ha volgut alleugerir el dia a dia del confinament a través de la col•laboració ciutadana, són tres bons motius, entre molts d'altres, per endinsar-se en l'edició 57 del BiR.