Bigues i Riells d'adhereix a la convocatòria d'Aturada de País

2/10/2017
L'Ajuntament de Bigues i Riells suspèn totalment la seva activitat institucional, així com la prestació de tots els seus serveis menys el de Policia Local.
L'Ajuntament de Bigues i Riells s'adhereix a la convocatòria d'Aturada de País de la Taula per la Democràcia de demà 3 d'octubre i condemna enèrgicament la violència exercida per part de forces de seguretat de l'Estat per impedir l'1-O

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d’ahir a Catalunya, l’Ajuntament de Bigues i Riells s’adhereix a la convocatòria d’aturada de País convocada per demà 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.

L’adhesió a l’Aturada de País prevista per demà 3 d’octubre comporta que l’Ajuntament de Bigues i Riells suspèn totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els serveis. Únicament garantirà el servei de Policia Local.

L’Ajuntament de Bigues i Riells rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes i manifesta el seu compromís ferm en la defensa del drets civils i polítics així com del model de convivència de la societat catalana. Així mateix, expressa la seva voluntat de continuar defensant fermament el dret a decidir i dóna ple suport al President i el Govern de la Generalitat en seguir defensant la voluntat del poble català.

La Taula per la Democràcia és un organisme creat per un grup d’entitats i associacions cíviques de la societat catalana. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració que s’està produint els darrers dies.

El grup impulsor d’aquesta Taula per la Democràcia està format per les entitats i organitzacions següents: Associació Catalana d’Universitats Públiques ACUP; l’Assemblea Nacional Catalana; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; CCOO de Catalunya; Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya CONFAVC; Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya FAPAC; LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global; Òmnium Cultural; Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC; Unió General de Treballadors UGT; i Unió de Pagesos.