Bigues i Riells del Fai acull el primer congrés sobre salut mental

18/1/2023
L’associació ASFATAC va programar, dissabte, un reguitzell de xerrades amb expertes en trastorns alimentaris i de conducta, al Teatre Auditori Polivalent.
Una seixantena de persones es van acostar dissabte 14 de gener al Teatre Auditori Polivalent i un centenar van seguir en línia el primer congrés sobre salut mental de Bigues i Riells del Fai.

L’associació ASFATAC va organitzar un acte farcit de xerrades d’expertes en trastorns alimentaris i de conducta.

L’alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, l'alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, regidor de l'Ajuntament de Barcelona Jordi Coronas, i la presidenta d’ASFATAC, Sílvia Otin van obrir l’acte, que va comptar amb una desena de ponències.
 
 
En les xerrades es va parlar dels reptes estratègics, de les eines de la justícia juvenil i el funcionament de la violència filio parental. A més, també es van poder sentir testimonis en primera persona de famílies que conviuen amb els trastorns.

L’entitat s’ha mostrat satisfeta del desenvolupament i del seguiment de la jornada i el consistori ha donat suport a la iniciativa decidit a treballar conjuntament per tal que se’n celebri una segona edició.