Bigues i Riells del Fai celebra el Dia de la Terra

19/4/2023
Els dies 22, 29 i 30 d’abril s’organitzen activitats de descoberta i sensibilització: conèixer els ocells, el patrimoni i cuidar l’entorn.
El 22 d’abril se celebra el Dia de la Terra i l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ha organitzat diverses activitats de sensibilització amb la cura de l’entorn per commemorar-lo.

El mateix dissabte 22 d’abril es faran tres activitats:

De 10.00 a 14.00 hores tindrà lloc el taller de Boc'n'roll a l'Espai 1 d'Octubre de Bigues (davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral). Qui hi vulgui participar cal que porti una peça de roba vella per reutilitzar.

A les 10.30 hores, el reconegut ambientòleg, Martí Boada, farà una visita guiada de la seva exposició "Art de Bosc", que es pot veure al Centre Cívic i Cultural El Rieral fins el 30 d'abril.

 
 
A les 12.00 hores, Jordi Salbanyà farà la conferència "Boscos i masies: patrimoni que cal protegir" a la sala Pau Joan de la biblioteca.

El 29 d'abril tindrà lloc el Let's Clean Up Europe, el punt de trobada serà al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues a les 9.00 hores.

El 30 d'abril es farà una sortida familiar d'iniciació per a conèixer els ocells de Bigues i Riells del Fai, a càrrec del jove ornitòleg Artur Morales Mombiela. El punt de trobada serà al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues a les 8.30 hores. Es recomana portar binocles i roba i calçat còmodes.
Documentació