Bigues i Riells del Fai celebra la Fira d'Abril per primer cop

5/5/2022
Dissabte 7 de maig de les 10.00 a les 00.00 hores, la plaça de Miquel Bosch s'omplirà de casetas, sevillanes en directe i atraccions.
L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai organitza, per primera vegada, la Fira d'Abril. El dissabte 7 de maig, la plaça de Miquel Bosch serà l'escenari de les actuacions en directe, dels tallers de sevillanes, del servei de bar de les casetas, de les paradetes i de les atraccions.
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells del Fai, ha volgut fer un agraïment a totes les entitats, associacions i comerços que donen suport a la primera edició d'una fira que: "demostra que Catalunya ha estat, és i serà sempre una terra d'acollida i oportunitats, un lloc de suma i per sobre de tot una terra on la gent amb el seu esforç es guanya el dia a dia".

Jesús Cano, regidor de Cultura, ha definit la Fira d'Abril com un repte per la regidoria de Cultura: "Des d'abans de la pandèmia volíem celebrar la 1a Fira d'Abril de Bigues i Riells del Fai. Després de dos anys podrem oferir a la població un ampli ventall d'activitats i visibilitzar la capacitat de resistència del teixit cultural i associatiu, malgrat la pandèmia, i ara es fa un pas endavant per fer-nos gaudir".
 
 
Programació

-Des les 10.00 fins a les 00.00 hores, hi haurà casetas amb servei de bar, paradetes i atraccions.

-A les 10.00 hores, l'Associació Cultural Sevillanes de Bigues oferirà un esmorzar de sardines a l'estil espeto.

-També hi haurà una masterclass de sevillanes per a infants, a les 11.30 hores, i per a adults, a les 17.00 hores.

-A les 13.00 hores, actuarà el Coro rociero Voces Amigas de Lliçà d'Amunt i a les 19.00 hores Miliu Calabuch, amb l'espectacle El Llegat de Peret, dedicat a la rumba catalana i a les rumbes flamenques.

-El discjòquei Natalio tancarà la jornada amb música ballable a les 22.00 hores.