Bigues i Riells del Fai, més a prop de tenir un gimnàs municipal

9/3/2023
El consistori ha rebut l’informe tècnic de la Diputació de Barcelona que estudia com convertir l’espai del carrer de Girona en un equipament esportiu polivalent.
Un dels objectius de l’equip de govern del consistori per a la legislatura 2019-2023 és oferir un gimnàs municipal per a la població de Bigues i Riells del Fai.

Aquesta intenció ja va prendre forma el 2021, amb la localització d’una ubicació idònia per a l’espai i un primer acord amb les persones propietàries, i el 2022, amb la compra de l’espai i escriptura del terreny a nom de l'Ajuntament.

Actualment, el consistori ha rebut l’informe tècnic de la Diputació de Barcelona que estudia com convertir l’espai del carrer de Girona en un equipament esportiu polivalent.

L’informe servirà per orientar l’equip tecnicopolític municipal en la construcció del nou equipament esportiu municipal en una parcel·la situada al número 3-7 del carrer de Girona de Bigues i Riells del Fai.


 
La proposta inicial de l’Ajuntament és un equipament amb diverses sales esportives i una piscina, tal i com s'especifica en l'anàlisi de necessitats esportives.

Anteriorment, ja es va fer el procediment administratiu per adquirir la propietat, situada al barri de can Badell, per un import de 65.624,00 €. Per això ara ja es pot començar a planificar la rehabilitació de l’espai, que estava en desús, per convertir-lo en un equipament esportiu polivalent.

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells del Fai, ha explicat el perquè de l’acció: “Des del consistori volem donar resposta a aquesta necessitat de la població, que ara mateix s'ha de desplaçar a altres municipis per tal de fer ús d’un equipament d’aquestes característiques”.

Des del consistori es vol crear un espai que cobreixi totes les necessitats, que sigui polivalent i pensat per a poder oferir un ampli ventall de disciplines esportives, en pro de la salut de la població.