Bigues i Riells del Fai fa els passos per tenir un gimnàs municipal

26/4/2022
El consistori ja disposa formalment de l’espai per convertir-lo en un equipament esportiu polivalent.
Un dels objectius de l’equip de govern del consistori per a la legislatura 2019-2023 és oferir un gimnàs municipal per a la població de Bigues i Riells del Fai.

Aquesta intenció ja va prendre forma el 2021, amb la localització d’una ubicació idònia per a l’espai i un primer acord amb els propietaris. Actualment, l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ja ha efectuat la compra de l’espai i compta amb l’escriptura.

El consistori ha finalitzat el procediment administratiu per adquirir la propietat i ara pot començar a planificar la rehabilitació de l’espai, que estava en desús, per convertir-lo en un equipament esportiu polivalent. Amb data 24 de febrer, la Junta de Govern Local va aprovar l’adquisició de la finca situada al carrer Girona, del barri de Can Badell, per un import de 65.624,00 €.

 
 
Joan Galiano, alcalde de l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, ha explicat el perquè de l’acció: “Des del consistori volem donar resposta a aquesta necessitat de la població, que ara mateix ha de desplaçar-se a altres municipis per tal de fer ús d’un equipament d’aquestes característiques”.

Des del consistori es vol crear un espai que cobreixi totes les necessitats, que sigui polivalent i pensat per a poder oferir un ampli ventall de disciplines esportives, en pro de la salut de la població.