Bigues i Riells del Fai presumeix de patrimoni

16/2/2024
La regidoria de Turisme ha impulsat la instal·lació de panells informatius per divulgar les atraccions naturals del municipi.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, a través de la regidoria de Turisme, ha instal·lat un plafó informatiu a can Barri i un altre a la rotonda de Riells del Fai per visibilitzar el patrimoni natural i cultural que es pot trobar al municipi.

Els plafons anuncien als visitants i a la població que joies turístiques com Sant Miquel del Fai, els cingles de Bertí o el Castell de Montbui formen part de Bigues i Riells del Fai. Aquesta iniciativa és un pas més per posicionar el municipi com un destí on desconnectar, on viure el senderisme en majúscules, atesa la seva riquesa de rutes en un entorn incomparable.
 
 
 
El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Toni Verdugo, ha posat èmfasi en la necessitat de “reivindicar el patrimoni natural i cultural del municipi: “Tothom coneix Sant Miquel del Fai, ara cal que se sàpiga que Bigues i Riells del Fai n’és la porta d’entrada”.

Aquests plafons posen de manifest una realitat: la riquesa patrimonial, paisatgística i natural del municipi. Bigues i Riells del Fai compta amb els Cingles de Bertí, Sant Miquel del Fai i el castell de Montbui, entre d'altres elements d'interès patrimonial, i ofereix recorreguts per descobrir-los, com ara el Camí Fluvial, les rutes recollides a la plataforma de Natura Local i pròximament disposarà del seu propi sender de Petit Recorregut: el PR C-227.