Bigues i Riells del Fai revalida el segell de transparència

9/4/2024
Els indicadors Infoparticipa tornen a reconèixer l’accessibilitat del consistori amb un 88,46%

Consulteu els resultats
El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) és un grup de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que elabora el “Mapa infoparticipa”. Aquesta eina avalua la transparència de les institucions públiques de Catalunya. L’objectiu d’aquests indicadors d’anàlisi és garantir la qualitat i la transparència de la comunicació pública.

Actualment, s’acaben de fer públics els resultats amb el “Mapa infoparticipa del 2023”, que reconeix i penalitza la transparència dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions al llarg del 2023. L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ha obtingut un 88,46% sobre un 100% de transparència.
Natalia Fabian, regidora de Noves Tecnologies, Administració Electrònica i Transparència, ha valorat el resultat: "Hem prioritzat aquesta tasca com a equip de govern i hem obtingut aquest resultat gràcies al treball en equip de la regidoria d'Administració Electrònica i Transparència. El nostre objectiu és seguir treballant per mantenir i millorar els resultats".

Aquesta tarda la regidora i l’alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, recolliran el guardó en el marc de l’11a gala de lliurament del Segell Infoparticipa a la sala d’actes del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.