Bigues i Riells del Fai tindrà un gimnàs municipal

26/7/2021
El consistori ha començat els tràmits per poder rehabilitar un espai en desús i convertir-lo en un equipament esportiu polivalent.
Un dels objectius de l’equip de govern del consistori per a la legislatura 20219-2023 és oferir un gimnàs municipal per a la població de Bigues i Riells del Fai. Aquesta intenció ara pren forma amb la localització d’una ubicació idònia per a l’espai i un primer acord amb els propietaris.

Joan Galiano, alcalde de l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, ha explicat el perquè de l’acció: “De del consistori volem donar resposta a aquesta necessitat de la població, que ara mateix ha de desplaçar-se a altres municipis per tal de fer ús d’un equipament d’aquestes característiques”.

Des del consistori es vol crear un espai que cobreixi totes les necessitats, que sigui polivalent i pensat per a poder oferir un ampli ventall de disciplines esportives, en pro de la salut de la població. La seva ubicació serà al carrer Girona del barri de Can Badell.

 
 
El projecte es troba en una fase prèvia, en la qual el consistori ha arribat a un acord amb els propietaris i està acabant de tancar les millors condicions per convertir un espai en desús en un equipament esportiu polivalent.

La voluntat de l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai és començar a redactar el projecte a principis del 2022, per més endavant licitar-lo, adjudicar-lo i executar-lo.