Bigues i Riells estrena web

14/12/2018
Avui es posa en funcionament el nou web de l’Ajuntament, que facilitarà l’accés a la informació dels usuaris.
Avui, l’Ajuntament de Bigues i Riells posa en marxa el seu nou lloc web a la mateixa adreça www.biguesiriells.cat. Un web més clar, senzill i pensat des del punt de vista de l’usuari; un web en què s’ha potenciat l’ús de les imatges per facilitar un millor accés a la informació.

A més de complir amb els requisits de seguretat per integrar la seu electrònica, el web és totalment responsiu, és a dir que s’adapta a qualsevol dispositiu.

El nou web vol ser la porta d’entrada a Bigues i Riells i l’eina principal per acostar l’Ajuntament a la població. Ha costat 11.979,00€ i l’ha dissenyat l’empresa JAD Solucions Informàtiques. Aquesta versió és més accessible, clara i transparent i permet compartir elements audiovisuals.
El nou lloc web està plantejat de manera intuïtiva, des de les necessitats de l’usuari.

És a dir, que està orientat de manera senzilla dividint el contingut en dos grans grups: Viure a Bigues i Riells, en què es troba informació com mobilitat, educació, implica’t, dona, gent gran i habitatge entre d’altres, i Conèixer Bigues i Riells, en què es proporciona informació com ara el patrimoni cultural, les fires i mercats, els personatges destacats o l’allotjament. També hi ha l’apartat Ajuntament, amb informació bàsica sobre l’equip de govern, les regidories, la imatge corporativa o la gestió econòmica, i la pestanya Actualitat, amb l’agenda d’activitats, les notícies, els butlletins municipals i l’agenda d’entitats.
La pestanya Contactar pretén posar a l’abast del ciutadà totes les vies de comunicació amb el Consistori, acostant l’Ajuntament als veïns i veïnes del municipi, i a tot aquell que vulgui accedir-hi.