Bigues i Riells ha viscut intensament les festes de Sant Sebastià i de Sant Vicenç

24/1/2019
L'espectacle ReEugenio va omplir de gom a gom el Teatre Auditori Polivalent i els contes, el Centre Cívic de Riells del Fai.


*Trobareu totes les fotografies dels actes al Flickr del Consistori.
Diumenge 20 de gener, Bigues i Riells va celebrar la festa del vot de poble, Sant Sebastià. Una caminada popular fins a l'Església de Sant Pere i Sant Pau de Bigues, l'esmorzar de Sant Sebastià, la missa i el concert en honor al sant van nodrir d'activitats el matí de la diada.
A la tarda, el nou Teatre Auditori Polivalent, integrat al Centre Cívic i Cultural El Rieral, es va omplir amb més de 200 persones atretes per l'obra familiar Xarivari, de la companyia Teatre Mòbil. Ara bé, el TAP va fer el ple, omplint les 400 localitats, amb ReEugenio, l'espectacle basat en els acudits del mític humorista català.
La celebració de la festa del vot de poble es va acabar amb una sardinada amb torrades i vi, a la plaça Miquel Bosch. Els assistents van consumir més de 30 quilograms de peix.
Dimarts 22 de gener, Riells del Fai va festejar el seu patró: Sant Vicenç. Els riellencs i riellenques van celebrar la seva Festa Major d'Hivern amb una missa en honor al sant, acompanyada d'un piscolabis al matí.
A la tarda, els tallers per a la mainada van precedir l'espectacle de contes Hitorietes, a càrrec de Galiot Teatre, que va ser un èxit, amb un centenar d'assistents. Al vespre, va ser l'hora de la tradicional ballada de sardanes a la plaça de Riells del Fai, seguida de la sardinada de rigor.
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha fet arribar tots els aliments sobrants dels àpats d'ambdues celebracions al Rebost Solidari.