Bigues i Riells ja forma part de Digiemprèn

25/2/2021
La regidoria de Promoció Econòmica s’ha adherit a la plataforma que ofereix formació en línia gratuïta per al món del comerç.


Per tal de beneficiar-se del contingut de Digiemprèn, només cal registrar-s’hi.
Digiemprèn és un lloc web per estar al dia dels temes relacionats amb el comerç en línia. Aquesta plataforma està pensada per aquells que tinguin un negoci digital o en vulguin obrir un. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Bigues i Riells s’hi ha inscrit com a ens.

A partir d’ara, els comerciants de Bigues i Riells podran fer ús d’aquesta plataforma de la Diputació de Barcelona que ofereix formació telemàtica gratuïta i les claus de l’èxit del comerç en línia.

 
 
Toni Verdugo, regidor de Promoció Econòmica i Turisme ha explicat el perquè de l’adhesió: “Les formes de venda tradicional s’han de fusionar amb les noves tecnologies. Volem dotar el nostre comerç d’eines que els permetin digitalitzar el seu negoci. Digiemprèn els proporcionarà formació en línia per realitzar aquesta tasca de manera eficient”.

A qui va adreçat?

A persones que tinguin un negoci físic a peu de carrer, a la demarcació de Barcelona, i vulguin obrir un negoci digital i el vulguin fer brillar. També està pensada per a persones creadores o artesanes locals de la demarcació de Barcelona, professionals que dissenyin i creïn productes de consum i que vulguin disposar d'un nou canal de venda en línia.