Bigues i Riells ja té un work out

22/4/2021
La regidoria d’Esports satisfà a demanda històrica del jovent i fa una instal·lació oberta per practicar la cal·listènia.
Bigues i Riells disposa ja d’una instal·lació per practicar la cal·listènia, coneguda com una disciplina d'entrenament en el propi cos, molt popular entre el col·lectiu jove i fitness.

La regidoria d’Esports satisfà una demanda de tres anys dels joves del municipi a través del pressupost per a material esportiu.

El work out es troba al parc de Can Badell, just al costat del nou espai jove L@Cova. De fet, des de la regidoria de Joventut es va fer una escolta activa del jovent i es va comunicar la necessitat a la regidoria d’Esports.

Aquesta actuació ha tingut un cost de 3.500 euros i ha estat executada per la brigada municipal. Actualment ja es pot fer servir aquesta nova instal·lació de barres per a la pràctica de la cal·listènia.

 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i regidor d’Esports, ha explicat la importància d’oferir les opcions per la pràctica d'esports a l'aire lliure: “Actuacions com aquest work out, el camí fluvial o el manteniment dels parcs són un exemple de la millora de les instal·lacions municipals esportives des del 2015”.
 
Galiano també ha recordat les intervencions anuals en els paviments de la pista del Turó, al pavelló municipal i a les grades, aparcament i vestidors del camp de futbol.

A més, l’alcalde també ha manifestat la intenció d’invertir, en un futur, en les calefaccions dels vestidors del pavelló, en el camp de futbol i en la pavimentació de la pista de Riells del Fai.