Bigues i Riells a la Jornada TurismeVallès

21/4/2021
L'Hotel Molí de la Torre i el Molí d'Oli Can Sapera han recollit el distintiu Biosphere entregat per Tortell Poltrona.
El sector turístic del Vallès Oriental ha celebrat la tradicional trobada anual de TurismeVallès. Aquest any, però, a causa de la pandèmia, s'ha celebrat de forma virtual, però això no ha impedit que hi participés una seixantena de persones.

En el transcurs de l'acte, les 62 empreses distingides amb el segell Biosphere 2020 o Punts d'Informació Turística, han pogut recollir virtualment el distintiu. De fet, el lliurament d'enguany ha tingut un ambaixador de fama internacional: Tortell Poltrona.

En el cas de Bigues i Riells, l'Hotel Molí de la Torre s'ha reconegut com a Punt d'Informació Turística 2020 i també com a empresa amb el segell Biosphere 2020, juntament amb el Molí d'Oli Can Sapera.

 
 
Aquest any, les empreses que es distingeixen amb el Biosphere tenen l'opció de demanar un altre segell específic, de la WTTC, que els acredita com a establiments lliures de Covid: El Segell Safe Travels.

Antoni Verdugo, regidor de Promoció Econòmica i de Turisme, s'ha mostrat satisfet: "Donem tot el nostre suport a les empreses que col·laboren en la promoció del turisme local i de qualitat, com Can Sapera amb els seus productes i l'Hotel Molí de la Torre com a allotjament de km 0 i punt d'informació turística".

A la trobada s'ha presentat el Pla d'Acció 2021 de TurismeVallès i Productes de la Terra en què destaca, pel que fa al sector agroalimentari, la formació i assessorament, les fires o els menjadors escolars i el treball per a la creació de la marca de qualitat Vera del Vallès, i el foment del turisme sostenible i responsable, pel que fa a Turisme, amb 27 línies de treball en creació de producte turístic, sostenibilitat i qualitat, comunicació i promoció, turisme intel·ligent, assessorament i governança.