Bigues i Riells amb La Marató

12/12/2018
El municipi s'afegeix a la causa solidària en el marc de la Fira de Santa Llúcia.
Dissabte 15 de desembre, Bigues i Riells celebra la Fira de Santa Llúcia, però enguany ho fa amb accent solidari. La Plaça Miquel Bosch serà escenari d'una seixantena de parades de gastronomia, artesania i ambientació nadalenca. Però també serà el taló de fons d'un reguitzell d'actes solidaris amb la Marató de TV3.
El primer dels actes solidaris serà una paella a càrrec dels Amics de Sant Bartomeu a les 14.00 hores. Seguidament, serà el torn del brou de Nadal del Casal d'Avis El Bon Caliu en suport a La Marató de TV3.

Finalment, el Centre Cívic i Cultural El Rieral acollirà dues activitats solidàries: d'una banda, la projecció de "Bajo la misma estrella" a càrrec del Cineclub de Bigues, a les 18.30 hores. I de l'altra, un espectacle de monòlegs organitzat conjuntament entre el Consistori i l'Associació Riells Actiu-ARA. Els monologuistes José Alva i Gabby Garceso actuaran a les 22.00 hores i les entrades, amb un cost de 5 euros, es destinaran a la causa.
Pel que fa La Marató de TV3, diumenge 16 de desembre a Riells del Fai també se celebrarà un acte solidari: el Quinto de Nadal a càrrec de l'Ajuntament de Bigues i Riells i de l'Associació Riells Actiu-ARA, a les 18.00 hores al Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai.
La Fira de Santa Llúcia torna amb més força

Dissabte 15 de desembre, la plaça Miquel Bosch acollirà la tradiciónal Fira de Santa Llúcia, de les 10.00 a les 20.00 hores. Durant tota la jornada hi haurà un arbre dels desitjos gentilesa del Grup de Dones de Bigues.
Al llarg del matí es podrà gaudir d'una botifarrada popular, de passejades amb poni per a infants i de tallers de ceràmica i de treballs manuals infantils. A les 10.30 hores s'inaugurarà una exposició de figures de Mafalda i els seus amics i el Pessebre Monumental al Centre Cívic i Cultural El Rieral. També es podrà cagar el tió a les 11.30 hores, a les 12.30 hores i a les 17.30 hores.
A la tarda, es farà el sorteig de les targetes regal BiRCA, el concert de combos de l'Escola de Música de la Vall del Tenes i hi haurà la visita del Patge Reial que recollirà les cartes per a Ses Majestats els Reis d'Orient.
José Gómez, regidor de Promoció Econòmica i de Turisme, ha destacat l'evolució de la trobada: "Aquesta és la quarta edició de la Fira de Santa Llúcia tal i com la coneixem. Estem molt satisfets de la trajectòria que ha fet, tenint en compte que quan vam entrar només hi havia una quarentena de parades i ara hem arribat a la seixantena".