Bigues i Riells preparat per l'escudella popular i el Carnestoltes 2020

19/2/2020
Aquest cap de setmana, el municipi es disfressa i rep la millor menja.
Aquest dissabte 22 de febrer, la plaça Miquel Bosch serà l’escenari de l’escudella popular 2020. El Casal d'avis el Bon Caliu, la Coral l'Amarant, el Cineclub Bigues i Riells, els Pelacanyes i l'associació gastronòmica la Salsa hi seran molt aviat per cuinar les seves propostes.

Des de les 7.00 hores estaran preparant la seva particular escudella. Enguany, la Salsa s'estrena amb una proposta de sopa vegana. A partir de les 13.00 h es podran degustar les escudelles.

Diada del Soci de la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes

El mateix dissabte, de les 9.00 a les 12.00 hores, se celebrarà també la Diada del Soci de la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes. Hi haurà botifarrada, retirada de carnets de soci i el sorteig de la samarreta del jugador De Jong.

Carnestoltes 2020

Aquest dissabte de les 16.30 a les 17.30 hores es faran les inscripcions al concurs de disfresses davant del Centre Cívic i Cultural el Rieral. 

 

A les 17.30 hores sortirà la rua de Carnestoltes de Bigues, de la plaça Miquel Bosch fins a la rotonda de Can Presseguer i tornada de nou a la plaça de Miquel Bosch.

Seguidament, al pavelló municipal d'esports, es farà el concurs de disfresses acompanyat amb animació i una xocolatada.

Per qui encara tingui ganes de festa, a les 0.00 hores, el Col•lectiu JB organitza el Carnestoltes Jove amb concurs de disfresses i discjòquei.

Diumenge 23 de febrer, a Riells del Fai se celebrarà el Carnestoltes 2020, amb una rua infantil que sortirà a les 12.00 hores del Centre Cívic a càrrec del Grup de Dones de Riells del Fai. Seguidament, l'entitat oferirà un aperitiu.