Bigues i Riells presumeix de pilots al Campionat d'Enduro de la Cerdanya

13/6/2018
Alejandro Ceballos guanya el Júnior Trofeu i Daniel Soriano, 5è a la final.
Alejandro Ceballos i Daniel Soriano s'han erigit com a ambaixadors de l'esport de Bigues i Riells a Fontanals, la Cerdanya. El 10 de juny ambdós van competir al Campionat de Catalunya d'Enduro fent un molt bon paper. Ceballos va guanyar el Trofeu Júnior i Soriano es va classificar 5è en una final de molt nivell entre 220 pilots desplaçats al Pirineu català.

El pilot Alejandro Ceballos va ser pràcticament el més ràpid de la competició de la Cerdanya . Pel que fa al pilot Daniel Soriano també va competir al parc motor de Can Taulé. Malgrat la pols, el fang i els bassals, Soriano es va erigir primer de la general.

El Consistori vol mostrar la seva admiració i suport a ambdós pilots i els anima a seguir lluitant per mantenir la seva trajectòria.El Consistori vol mostrar la seva admiració i suport a ambdós pilots i els anima a seguir lluitant per mantenir la seva trajectòria.El Consistori vol mostrar la seva admiració i suport a ambdós pilots i els anima a seguir lluitant per mantenir la seva trajectòria.El Consistori vol mostrar la seva admiració i suport a ambdós pilots i els anima a seguir lluitant per mantenir la seva trajectòria.