Bigues i Riells, Terra de Victòries

2/12/2019
El Consistori organitza, dijous 5 de desembre, la primera gala per reconèixer la tasca dels esportistes individuals i de les entitats.
Esportistes a títol individual, entitats esportives i equips tindran el seu reconeixement específic aquest dijous 5 de desembre al Teatre Auditori Polivalent. Des de la regidoria d'Esports, el Consistori organitza la primera gala dedicada al mèrit esportiu: Bigues i Riells, Terra de Victòries.

D'una banda, es valorarà la tasca de tots aquells esportistes individuals i equips que hagin tingut un paper destacat en la temporada 2019, és a dir que hagin aconseguit una victòria, en primera, segona o tercera posició en competicions d’àmbit nacional, estatal o bé europeu.

 
 
De l'altra, es farà entrega del Premi al Mèrit Esportiu de Bigues i Riells 2019. Aquest guardó premia els candidats segons els seus actes esportius durant el 2018. 

A més, també hi haurà temps per presentar els diversos projectes solidaris relacionats amb l’esport que promouen entitats i particulars de Bigues i Riells.