La biguetana Montse Sirés presenta el seu 7è llibre a El Portal de l'Eixample

20/12/2018
Un centenar de persones van voler conèixer el rerefons de Jaquemate a la mente, fruit dels estudis d'investigació de l'escriptora en el camp de l'autoconeixement.
Montse Sirés escriu per transmetre el que aprèn, sempre de manera vivencial. L'escriptora de Bigues i Riells, coneguda per la seva capacitat de síntesi, ha publicat el seu setè llibre, Jaquemate a la mente.

L'autora va donar a conèixer la seva darrera obra a través d'una presentació a El Portal de l'Eixample de Barcelona, diumenge 16 de desembre. Un centenar de persones convidades van assistir a la posada en escena del seu llibre més visual.

Jaquemate a la mente s'ha de llegir com si fos una recepta de cuina, entenent les instruccions, observant les il•lustracions i seguidament reflexionat. L'èssencia del llibre és la certificació que cadascun dels llaços que creem i mantenim fan aflorar les nostres llums i les nostres ombres.

L'obra aprofundeix en la ment humana amb poques paraules. De manera senzilla, visual i concreta parla de la millor aventura: el viatge interior.A més, aquest llibre sobre l'autoconeixement ha estat col•laboratiu i sense ànim de lucre, amb il•lustracions i pròleg cedits.

En d'altres llibres com I què, Helena!, De juliol a juliol, Què he vingut a fer aquí?, ¡Relaciones! ¿Un campo de aprendizaje? o bé Trossets de vida l'autora també ofereix eines per a desenvolupar la intel•ligència intrapersonal i interpersonal en format novel•lesc. Totes les obres de Sirés es troben a la biblioteca municipal de Bigues i Riells.
Montse Sirés és una apassionada del coneixement de l’ésser humà a nivell psicològic. Va estudiar Graduat Social, RRHH, per endirsar-se en el món de l’empresa, ocupant diversos càrrecs en departaments de Recursos Humans.

Durant més de trenta anys ha impartit seminaris de coneixement personal, conferències i dinàmiques de grup entre d’altres. Paral•lelament, ha treballat com a terapeuta utilitzant diverses tècniques, entre elles la morfopsicologia, la teràpia del Dr. Bach o la psicoastrologia.