El BiR 59 dedicat al feminisme i al servei de psicologia municipal

25/6/2021
El butlletí d'informació de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai del juny exposa les accions més destacades del consistori dels darrers 6 mesos.
El BiR és el butlletí municipal d'informació que escriu, edita i publica l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai. Aquesta revista es reparteix per Nadal i just abans de la Festa Major de Bigues.

Actualment, doncs, ja es troba a les llars de les biguetanes i riellenques, juntament amb el programa de la Festa Major de Bigues, el programa de la Festa Major de Riells del Fai i el díptic informatiu dels cursos i formacions per al curs 2021-2022.

Aquesta edició 59 del BiR té la declaració de Bigues i Riells del Fai com a municipi feminista per portada. Per tant, el reportatge d'aquesta edició es dedica a les polítiques que s'han impulsat des de la regidoria d'Igualtat per visibilitzar la causa feminista i lluitar pels drets del col·lectiu LGTBIQ+.

A més, aquesta publicació conté també una entrevista a les directores de les escoles del municipi i a l'expsicòloga municipal per explicar el model del servei de psicologia municipal de Bigues i Riells del Fai, una aposta ferma i poc habitual a la comarca.

El BiR 59 també recull diverses actuacions destacades que s'han fet des del consistori durant els darrers sis mesos. Per començar, s'explica la represa del Consell Veïnal de Bigues i Riells del Fai, impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana. Seguidament, es desglossa el pressupost general del 2021 del consistori.

Petits i joves també tenen el seu espai en aquesta publicació. El BiR 59 recull la participació de l'alumnat de 5è de les dues escoles del municipi al projecte de cultura emprenedora a l'escola de la Diputació de Barcelona. El butlletí també explica els Pressupostos Participatius de Joventut del 2021, que s'han hagut d'adaptar a la pandèmia i fer arribar la participació a les aules de l'institut.

D'altra banda, també s'explica la inversió de l'Ajuntament en la pavimentació dels carrers del municipi, l'èxit de la 9a Fira de l'Oli Vera i el 7è Mercat del pa artesà i l'Homenatge a la Vellesa del 2021, que ha hagut de reinventar-se i oferir-se a la carta.

En aquesta edició es consolida el nou disseny del butlletí, pensat per atraure el lector a través d'una maquetació més visual i entenedora. El servei de Comunicació, amb la col•laboració de totes les àrees de l'Ajuntament, ha elaborat aquest número, fet amb paper ecològic, amb l'objectiu de recollir els fets més destacats del semestre.
Documentació