BiRcultura, el nou canal per generar i difondre l’activitat cultural del municipi durant el confinament

16/4/2020
La regidoria de Cultura ha ideat una nova eina per acostar-se a la població i poder seguir programant actes culturals durant l’Estat d’Alarma.
La situació derivada de la crisi sanitària de la COVID-19 fa que la programació cultural es vegi afectada a llarg termini a tot el territori català, estatal i europeu. Tenint en compte aquesta perspectiva de futur, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bigues i Riells, ha decidit reinventar-se.

Per aquest motiu, neix BiRcultura, una nova eina per poder continuar amb l’activitat cultural a Bigues i Riells durant el confinament. La regidoria de Cultura ha obert avui un perfil a Instagram i un altre a Facebook, sota el títol BiRcultura a ambdues plataformes.

A partir d’ara, la regidoria crearà continguts culturals i difondrà iniciatives que serveixin per viure el confinament sense oblidar les tradicions, sense perdre la noció del temps ni de la nostra identitat. A més, també es proposa entretenir la població i fer d’altaveu d’artistes locals.

 
 
Sant Jordi virtual

BiRcultura s’estrena trepitjant fort, amb una proposta de Sant Jordi a casa. El 23 d’abril, és una festa molt assenyalada i esperada a Bigues i Riells i a tota Catalunya.

Per aquest motiu, la regidoria de Cultura proposa als seus seguidors participar en un recital, aprendre a elaborar el pa de Sant Jordi i descobrir els artistes de Bigues i Riells aquesta Diada.

A més a més, conjuntament amb la biblioteca de Bigues i Riells, BiRcultura difondrà la creació del III Petit Llibre Gegant, un recull de contes i poemes enviats per la població, que enguany serà il·lustrat per professionals i editat físicament per la biblioteca municipal.