El bon temps va acompanyar un cap de setmana ple d'activitats a Bigues i Riells

21/10/2014
La II Concentració de vehicles clàssics i les 3H de resistència II Chalenge BTT van ser la cloenda d'un cap de setmana que va començar amb les V Jornades de Medicines 3000.
Una gran afluència de públic va assistir aquest cap de setmana a les V Jornades de Medicines 3000, que enguany van oferir una novetat respecte edicions anteriors, obrint el seu espai de celebració a la part posterior i exterior del Centre Cívic el Rieral, on es van realitzar molts tallers, es van exposar gran quantitat de professionals i es van fer els dinars de germanor de dissabte i diumenge.

Les Jornades de Medicines 3000 volen ser un espai de trobada de professionals i particulars interessats en les medicines alternatives, i així, per cinquè any consecutiu l’organització, AIMC (Associación Internacional de Medicina Cuántica) ha aconseguit agrupar a les jornades a un gran nombre de professionals, nacionals i internacionals, que han aportat els seus coneixements en moltes conferències i tallers especialitzats.

L’organització està molt contenta amb el desenvolupament de les jornades i el seu nou emplaçament, i volen continuar en aquesta línia de cara a la VI edició, que es celebrarà també el tercer cap de setmana del mes d’octubre de l’any vinent.

Diumenge al matí, el bon temps va animar als propietaris de molts vehicles clàssics a participar a la II Concentració de vehicles clàssics de Bigues i Riells, que organitza David Lozano. La plaça Miquel Bosch es va omplir d’almenys 80 cotxes i dels seus orgullosos propietaris. Els visitants van poder fer un gran número de fotografies a clàssics de Porsche, Ferrari, Ford, Mini i Volkswagen entre d’altres.
El cap de setmana va finalitzar al circuit de 3H de resistència de la II Chalenge BTT de Bigues, organitzada per T-Bike i Més Muntanya de Lliçà de Munt. Aquesta prova es va disputà al circuit creat pel recent proclamat Campió d’Espanya X-Terra, Albert Soley.

Els guanyadors en categoria absoluta van ser l’equip T-Bike 1, format per l’Albert Soley i el Jordi Bonet. En la categoria mixta va guanyar l’equip Tamori-Segú, en la categoria femenina Las-Pros i en la categoria individual Pascual Llorente.

A la prova es van inscriure 50 equips, el que va fer un total de 65 corredors. Els participants van quedar molt contents amb l’emplaçament d’enguany, emmarcat pels cingles de Bertí i Sant Miquel del Fai.