Boscos 94 fa una donació a Proactiva Open Arms

23/3/2018
L'associació de Bigues i Riells ha entregat 500 euros a l'ONG dedicada al rescat marítim de refugiats.
L'entitat de Bigues i Riells Boscos 94 ha lliurat a l'ONG Proactiva Open Arms 500 euros per col·laborar en el rescat marítim dels refugiats. Pedro Alba, President de Boscos 94, ha apuntat la necessitat de recolzar aquesta entitat sobretot en l'actualitat. "Si els han detingut és perquè ho estan fent massa bé" destacava Alba fent referència a l'equip humà i al vaixell que l’ONG té retinguts a Sicília per haver rescatat migrants.

La donació de Boscos 94 és el resultat de diverses accions de l'entitat, amb el suport i promoció de l'Ajuntament de Bigues i Riells, per recaptar fons per l’organització que es dedica al rescat marítim i atenció de les persones refugiades. Actes com una paella popular i la creació de roba col·laborativa han autofinançat el recapte de Boscos 94.

La donació a Open Arms és, en general, per cobrir qualsevol necessitat de subministrament de l'ONG i dels seus membres. Boscos 94 va fer entrega dels 500€ recaptats a l'ONG el 18 de març.

D'altra banda, Pedro Alba, President de Boscos 94, ha volgut manifestar que aquesta no és la finalitat de l'entitat, encara que sigui el segon any que l’associació faci aquesta donació. Per això, ha volgut fer públic que, en assemblea, Boscos 94 va decidir seguir dedicant-se únicament a la seva tasca: preservar el medi ambient i millorar la sostenibilitat del municipi, i que a partir d'ara qualsevol membre de l'entitat podrà col·laborar amb les persones refugiades però a títol personal.
Ara bé, l'entitat i l'Ajuntament de Bigues i Riells estan orgullosos d'ajudar una organització com Proactiva Open Arms, que es dedica a salvar vides a la Mediterrània.