Campaments reials

23/12/2021
Ses Majestats els Reis d'Orient, enguany, saludaran els infants de Bigues i Riells del Fai des de la distància i amb hora concertada.

Entrades Bigues
Entrades Riells del Fai
Aquest 2022 no hi haurà cavalcades com a tals. Atesa la situació derivada de la irrupció de la COVID-19, aquest any, els Reis d'Orient visitaran Bigues i Riells del Fai de manera estàtica, amb un campament reial a cada poble. Ses Majestats, el consistori i les comissions han volgut preservar la seguretat i la salut de tothom.

El 5 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar seran a la plaça de Miquel Bosch de Bigues i a l'aparcament de Can Oliveras de Riells del Fai a partir de les 16.30 hores. Es repartiran caramels sense gluten.

Per tal de poder passar a saludar els Reis i deixar la carta a la bústia reial caldrà demanar hora a entrapolis.com
Es podrà entrar al campament amb grups de deu persones en total, sempre que respectin el grup bombolla de convivència o el grup bombolla ampliada. En fer la inscripció, cal incloure el nom i cognoms de tot el grup i, almenys, un telèfon de contacte.

Enguany, els Reis d'Orient demanen a tothom puntualitat, distància, agilitat i responsabilitat, ja que volen saludar els infants sense posar en risc la salut de ningú.

Aquesta activitat, com la resta de la programació de Nadal, queda subjecta a l’evolució de la pandèmia.