La campanya Entaula’t ja té guanyadors

30/6/2021
La regidoria de Promoció Econòmica va fer el sorteig per promocionar la restauració local dissabte de Festa Major.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, va posar en marxa, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, un sorteig per reactivar els establiments de restauració del municipi.

Entaula’t consistia en consumir un mínim de 10,00 € a tres bars o restaurants. Per cada àpat s’aconseguia un segell en la butlleta del concurs. Un cop la targeta estava segellada per tres establiments diferents ja es podia dipositar en una de les bústies i participar al sorteig.

Dissabte de Festa Major, 26 de juny, es va celebrar el sorteig a l’espai 1 d’octubre, situat davant del Centre Cívic i Cultural el Rieral, coincidint amb el mercat setmanal.

 
 
El regidor de Promoció Econòmica, Toni Verdugo, Montse Olivares, presidenta de l’Associació Bigues i Riells Comerç Actiu i els protagonistes de l’espot de la campanya van dur a terme el sorteig.

Amb el concurs s’han guanyat xecs de 50 i 20 euros per bescanviar als restaurants adherits a la campanya i als comerços i serveis de BIRCA.

El fet que els vals es puguin bescanviar als comerços del municipi i que es pogués concursar a través del consum en els bars i restaurants locals han fet d’aquest concurs una eina amb la qual l'Ajuntament ha volgut donar suport al teixit comercial i de restauració que ha patit especialment les conseqüències de la crisi sanitària.