Un Campionat Fifa 20 amb totes les mesures sanitàries

31/7/2020
16 joves de Bigues i Riells van gaudir, la tarda de dimecres 29 de juliol, d’un dels seus jocs preferits: el Fifa 20. La regidoria de Joventut va organitzar, amb dues persones joves impulsores, un Campionat de Fifa, a l’Espai Jove L@ Cova.

Ferran Benjumea es va classificar en tercer lloc al campionat, Ivan Lafuente va ser segon i Joel Escarbajal es va endur la victòria del Torneig de Fifa. Tots tres, amb la resta de participants, van valorar molt positivament la iniciativa.
 
Josep Anton Tripiana, regidor d’Infància i Joventut, ha explicat que aquesta ha estat l’única activitat dels Minipressupostos i dels Pressupostos Participatius de Joventut que s’ha pogut celebrar: “El torneig de Fifa era l’únic acte que podíem fer amb total seguretat en el marc de la situació derivada de la irrupció de la COVID-19. 
 
Ara bé, les activitats que van guanyar l’Assemblea Jove es faran el 2021 amb ple dret”.

El passat 31 de gener, 110 joves de Bigues i Riells es van reunir al Teatre Auditori Polivalent. Les persones de 15 a 29 anys van presentar 14 propostes als Pressupostos Participatius de Joventut 2020 i les de 12 a 15 anys, 7, als Minipressupostos. El torneig de Fifa va ser una de les més votades a l’Assemblea Jove 2020.