Can Cirera guanya el concurs d'aparadors dels Tres Tombs

21/3/2019
L'establiment va dedicar el seu expositor als gats solidaris de la Fundació Apadis.
 
L'establiment Can Cirera es va endur el premi al millor aparador i a l'aparador més votat per la ciutadania en el 5è concurs de Bigues i Riells Comerç Actiu, en el marc de la celebració dels Tres Tombs, a Bigues i Riells, el passat 10 de març.

El jurat del concurs, conformat per representants de les entitats socioculturals del municipi i un representant de comerç, va decidir atorgar el premi al millor aparador a Can Cirera, per la qualitat de la proposta i el seu component solidari.
L'escena d'una ciutat de nit on sortien els gats a jugar, estava formada per peluixos de gatets solidaris, elaborats pels pares de persones discapacitades. Els beneficis de la venda d'aquests objectes es destinen a la Fundació Apadis.

La fundació ofereix un servei de lleure especialitzat per a persones amb discapacitat i els seus familiars, a Les Franqueses del Vallès. Des de la botiga d'animals de Bigues i Riells ja s'han venut una vintena de gatets solidaris artesans.
La presidenta de BIRCA, Montse Olivares, i el regidor de Promoció Econòmica i de Turisme, José Gómez, van fer entrega del guardó als propietaris de Can Cirera.

Gómez va destacar el paper de la ciutadania de Bigues i Riells, que "amb el seu vot ha tornat a demostrar que és solidària" i el de l'entitat Bigues i Riells Comerç Actiu que "promou els actes del municipi amb iniciatives com el concurs d'aparadors des de fa quatre anys".

Els premiats van valorar positivament el premi com un incentiu per "participar i col•laborar amb l'associació de comerciants, la festa dels Tres Tombs i el municipi". A més, l'Encarna Sanjuan i l'Alex Ceballos van ser els guanyadors de les Targetes Regals BIRCA.
Aparador guanyador- Can Cirera- Premi al millor aparador i al més votat per la ciutadania

Aparador guanyador- Can Cirera- Premi al millor aparador i al més votat per la ciutadania