El CAP de Bigues i Riells canvia els seus horaris

11/6/2020
El Centre d’Atenció Primària obrirà al matí a partir de dilluns 15 de juny.
El Centre d’Atenció Primària de Bigues i Riells estarà obert de 8.00 a 15.00 hores a partir del dilluns 15 de juny.
Per aquells qui necessitin visitar-se a la tarda, el Centre d’Atenció Primària de Santa Eulàlia de Ronçana obrirà en horari de 13.00 a 20.00 hores.
Cal recordar que, davant la situació actual causada pel coronavirus SARS-CoV-2 i d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries, s’ha reorganitzat l’accés als serveis sanitaris, per poder oferir atenció sanitària amb seguretat.
Per aquest motiu, s’han habilitat diverses opcions per contactar amb el centre abans de dirigir-s’hi presencialment.
 
 
El més recomanable és accedir a la programació de visites a través del web habilitat per l’Institut Català de la Salut. En aquesta pàgina es podrà fer una explicació general del que es necessita, perquè el personal d’atenció primària gestioni la petició i contacti amb els pacients.
També es pot trucar al telèfon 93 326 89 01, des del qual es donarà una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal que es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP.
A més, des de La meva Salut, a través de l’e-consulta, es pot contactar directament amb el metge o metgessa i descarregar les receptes mèdiques.