Carlos Gámez, Campió d'Espanya de Ciclocròs

22/1/2021
El ciclista biguetà va guanyar la competició estatal en la categoria Cadet.
El biguetà, Carlos Gámez, es va proclamar Campió d'Espanya de Ciclocròs en la categoria cadet el passat 8 de gener. El jove ciclista de 15 anys va córrer el campionat estatal, que es va celebrar a Torrelavega (Cantàbria), com a membre de la Selecció Catalana i el va guanyar.

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, ha volgut mostrar la seva satisfacció: "Estic molt orgullós de la feina de tota la família per promocionar els valors de l'esport. El Carlos és un exemple a seguir, tant com el seu germà petit, pel seu esperit de superació i sacrifici constants. Estic segur que sentirem parlar d'ells sovint".

 
 
Carlos Gámez sempre ha fet esports de ciclisme amb esportivitat. Competeix des dels cinc anys i entrena sis dies a la setmana, no com una obligació, sinó vivint una passió. Ell i la seva família han rebut la victòria amb una gran satisfacció i la felicitat del mèrit reconegut.

Gaméz aquest any ja ha guanyat la Copa Catalana CX. En l'actualitat, el jove ciclista biguetà s'entrena pel 27 de febrer, quan tindrà lloc la seva pròxima competició: la Copa Catalana Internacional BTT a Banyoles.