Carnestoltes 2022

11/2/2022
El 26 i el 27 de febrer la disbauxa i la tradicional escudella envairan Bigues i Riells del Fai.
El 26 i el 27 de febrer Bigues i Riells del Fai celebrarà Carnestoltes. A Bigues el dia 26 començarà a les 7.00 hores amb la preparació de l'escudella a càrrec del Casal d'Avis el Bon Caliu, la Coral Amarant, Cineclub de Bigues i Riells, els Nous Pelacanyes i Associació Gastronòmica La Salsa a la plaça Miquel Bosch.

A les 9.00 hores la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes celebrarà la seva diada amb esmorzar popular i sorteigs de productes del FCB .

A les 13 hores serà el moment de l’Escudella Popular. Tothom qui s’acosti a la plaça podrà recollir la seva porció de d'escudella que s'haurà esta preparant des de trenc d'alba.

Concurs de disfresses

Qui vulgui formar part del concurs de disfresses s’hi podrà inscriure el mateix 26 de febrer de 16.00 a 17.00 hores a l'Espai 1 d'octubre (davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues).
A les 17.00 hores començarà la cercavila de Carnestoltes a la plaça de Miquel Bosch, s’enfilarà fins la rotonda de can Presseguer i tornarà fins al pavelló d’esports, on es podrà gaudir d’una xocolatada i del veredicte del concurs de disfresses.

A les 23.30 al mateix pavelló el Col·lectiu JB organitzarà la tradicional Festa de Carnestoltes amb música de discjòqueis. L’entrada costarà 10 euros i inclourà una consumició.

Riells del Fai

El 27 de febrer serà el torn de Riells del Fai. A les 11.30 hores es podran fer les inscripcions per la rua i el concurs de carnestoltes a l'Espai 1 d'Octubre. A les 12.00 hores sortirà lacercavila des del Centre Cívic de Riells. La jornada acabarà a les 13.00 hores amb el concurs de Carnestoltes i el vermut a la plaça de Riells.

Tots els actes queden supeditats a l'evolució de la pandèmia.