Carnestoltes del 2023

9/2/2023
El 18 i el 19 de febrer, la disbauxa i la tradicional escudella envairan Bigues i Riells del Fai.
El 18 i el 19 de febrer, Bigues i Riells del Fai celebrarà Carnestoltes. A Bigues, el dia 18 començarà a les 7.00 hores amb la preparació de l'escudella a càrrec del Casal d'Avis el Bon Caliu, la Coral Amarant, el Cineclub de Bigues i Riells, els Nous Pelacanyes i els Birivets a la plaça de Miquel Bosch.

A les 9.00 hores, la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes celebrarà la seva diada amb esmorzar popular i sorteigs de productes del FCB .

A les 13.00 hores serà el moment de l’escudella popular. Tothom qui s’acosti a la plaça podrà recollir la seva porció d'escudella, que s'haurà estat preparant des de trenc d'alba.Hi haurà taules i cadires per qui es vulgui menjar l'escudella a la plaça.

Concurs de disfresses

Qui vulgui formar part del concurs de disfresses s’hi podrà inscriure el mateix 18 de febrer de 16.00 a 17.00 hores a l'Espai 1 d'octubre (davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues) o bé a través del correu: cultura@biguesiriells.cat.

A les 17.00 hores començarà la cercavila de Carnestoltes a la plaça de Miquel Bosch, que s’enfilarà fins la rotonda de can Presseguer i tornarà fins al pavelló d’esports, on es podrà gaudir d’una xocolatada i del veredicte del concurs de disfresses.

 
 
Festa de Carnestoltes

El mateix dissabte a les 00.00 hores el Col·lectiu JB organitza una festa de Carnestoltes al pavelló municipal d'esports. Les entrades es vandran a la taquilla i caldrà portar got reutilitzable i disfressa.

Riells del Fai

El 19 de febrer serà el torn de Riells del Fai. A les 11.30 hores es podran fer les inscripcions per la rua i el concurs de carnestoltes a l'Espai 1 d'Octubre o bé a través del correu: cultura@biguesiriells.cat.

A les 12.00 hores sortirà la cercavila des del Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai. La jornada acabarà a les 13.00 hores amb el concurs de Carnestoltes i el vermut a l'Espai 1 d'Octubre.