El Carnestoltes més participatiu

27/2/2020
Més de 800 persones van viure la festa a Bigues i Riells.La fantasia, la sostenibilitat, l’humor i la quotidianitat van ser les temàtiques 2020.

Trobareu totes les fotografies al Flickr del Consistori.
Mosques, indis, gats, gallines i un reguitzell més d’éssers disfressats van envair Bigues i Riells el 22 i el 23 de febrer. A Bigues, a la rua de Carnestoltes hi va haver més de 800 persones que van sortir de la plaça Miquel Bosch fins a la rotonda de Can Presseguer.

Al pavelló municipal d'esports va tenir lloc el concurs de disfresses 2020 acompanyat d’animació i una xocolatada.

Els premiats

La comparsa més treballada va ser la del Grup Dones de Bigues i Riells amb la seva bruixa de la felicitat i el bosc encantat. El premi a la comparsa més nombrosa va ser per l’AEiG Francesc Maspons i Anglasell amb la seva disfressa per la sostenibilitat. El guardó a la comparsa més divertida va ser pels gats de carrer. La més original, per Ssssst…splash, les mosques de Fem BiR.
 
 
Pel que fa a la categoria individual infantil, la disfressa més treballada va ser un transformer; la més original, el millor plat de la mare amb un espagueti humà, i la més divertida, va ser per en Michael Jackon petit. En la categoria absoluta, la més treballada va ser la del túnel del terror.

Els premis van ser un joc de construcció per a les millors disfresses individuals infantils, un diàbolo per a la disfressa adulta més treballada i les comparses premiades van rebre un val de 80€ cadascuna per gastar en comerç local.

A la nit, el Col•lectiu JB va organitzar el Carnestoltes Jove amb concurs de disfresses i discjòquei. A Riells del Fai, una rua infantil i un aperitiu a càrrec del Grup de Dones va tancar el Carnestoltes 2020.