Un Carnestoltes tiktoker

2/2/2021
Bigues i Riells celebrarà la disbauxa amb un concurs de disfresses a les xarxes socials, amb coreografia inclosa.


Instagram


Tik Tok
Malgrat la pandèmia, la regidoria de Cultura de Bigues i Riells s'ha proposat celebrar, igualment, el Carnestoltes com cal: fent l'animal. Per tant, crida la població participar al concurs de disfresses de Carnestoltes 2021 a través de les xarxes socials. Ara bé, no es tracta de disfressar-se i prou, sinó que cal reproduir la coreografia de la Reina Carnestoltes a Instagram o Tik Tok.

Es pot participar al concurs des d'avui i fins el 14 de febrer a les 23.59 hores. Per fer-ho cal adreçar un correu a cultura@biguesiriells.cat indicant la modalitat (individual/comparsa), integrants, temàtica i, sobretot, el perfil des d'on es publicarà el vídeo. Recordeu que és imprescindible que els comptes de les xarxes siguin públics, si no estan en obert el jurat no els podrà valorar.

Un cop fet això, caldrà enregistrar la coreografia amb la disfressa fent servir Tik Tok o bé l'aplicatiu Reels d'lnstagram. Seguidament, caldrà publicar els vídeos etiquetant el Consistori, @ajbiguesiriells a Instagram i @ajuntamentbiguesiriells a Titktok.

És indispensable que els vídeos s'enregistrin a casa i sense trencar bombolles de convivència. En cas que una comparsa superi la bombolla, es podrà presentar un muntatge amb els vídeos separats per grups de convivència i units en una peça audiovisual conjunta.
 
 
 
 
La cançó i coreografia triades es podran trobar sota el títol Va Va Vroom Vroom (Remix) (feast Wayn), a Instagram, i Vroom vroom (gwendolyn takapu), a Tik Tok. L'Ajuntament avui publicarà la coreografia de la Reina a les seves xarxes socials.

Es premiarà la disfressa i comparsa més original, més ben coreografiada, més divertida i més treballada.

Atès que, enguany, Carnestoltes coincideix amb les eleccions, el veredicte se sabrà el 20 de febrer al Teatre Auditori Polivalent en el marc d'un espectacle d'humor a càrrec d'Improshow de la companyia Planeta Impro.
Discurs de la Reina https://youtu.be/P4hJVt96REY Coreografia https://bit.ly/39MQyv7