Cartelleres per una comunicació de proximitat intergeneracional

3/4/2023
La regidoria de Comunicació posa en funcionament una nova eina de difusió per pal·liar la bretxa digital.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ha instal·lat cinc jocs de cartelleres a la via pública per fomentar la difusió de les activitats, tant del consistori com de les entitats, sense fronteres digitals.

Des de la regidoria de Comunicació s’ha impulsat la creació de cartelleres per difondre els actes que se celebren al municipi. El fet de tornar al paper busca arribar a tots els segments de població, parant especial atenció a la gent gran.

Actualment, s’han instal·lat cinc jocs de cartelleres. Cada joc consta de dues cartelleres. Una cartellera on es pengen cartells sobre les activitats organitzades des de l’Ajuntament i una altra, on les entitats municipals podran penjar els cartells dels seus actes.

Els primers cinc jocs de cartelleres s’han situat davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral, del Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai, de l’escola El Colomer, de l’IES Maria de Bell-lloc i a la cruïlla entre la xurreria i el pavelló municipal d’esports.

Aquesta ha estat una primera fase però el consistori té la intenció d’instal·lar-ne més en diferents punts del municipi en un futur proper.

L’estètica de les cartelleres és de fusta en tant que Bigues i Riells del Fai és una població rural.
Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai

Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai

Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai

Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai