La Casa del Metge, gairebé una realitat

10/7/2020
Ja ha començat l'adequació de la vorera des de l'avinguda de Catalunya fins al carrer de Barcelona, l'última fase de les obres.
L'antiga Casa del Metge, situada al barri de Mont Paradís, està a punt d'esdevenir la nova seu dels Serveis Socials.

El Consistori ha optat per reconvertir un edifici del patrimoni municipal en desús en un nou espai per atendre els usuaris dels Serveis Socials municipals.

Actualment, ja hi ha finalitzada la primera fase de l'obra i la segona és a tocar. La segona fase consta de dues parts:

D'una banda, la ja finalitzada rehabilitació de la façana distribució de la planta soterrani i urbanització. I de l'altra, l'adequació de la vorera des de l'avinguda de Catalunya fins al carrer de Barcelona, per tal de facilitar l'accés a la nova seu de Serveis Socials.

 
 
Aquests treballs s'estan duent a terme aquesta setmana i es fan per donar continuïtat a la trama urbana des del Centre d'Atenció Primària fins a la nova de seu de Serveis Socials. L'adequació de la vorera té un cost de 17.021,56€.

La nova seu és gairebé una realitat. De fet, aquesta setmana també s'ha començat el trasllat del material de l'antiga seu, ubicada al Centre Cívic i Cultural el Rieral.

Amb aquest canvi d'ubicació, Serveis Socials tindrà tot un edifici per a la seva tasca, amb la privadesa i qualitat que els seus usuaris necessiten i el Centre Cívic serà tot per a la cultura.