La celebració dels Tres Tombs aquest diumenge provocarà talls de trànsit durant el matí i migdia

9/3/2016
El proper diumenge dia 13 de febrer se celebrarà al municipi la Festa dels Tres Tombs amb la següent programació:
8:30-11h Esmorzar a la plaça
11h Ball de Gitanes de Bigues i Riells
12h Passada dels Tres Tombs
14h Arrossada popular

La passada dels Tres Tombs provocarà el tall del trànsit al carrer del Pedregar, l’av. Prat de la Riba, al carrer Sant Sebastià, camí del Bandà, al Camí de la Torre i el carrer Anna Mogas des de les 11:00 hores fins a les 13:30 hores aproximadament.

La Policia Local de Bigues i Riells informa que per aquest motiu s’han establert dos itineraris de rutes alternatives de sortida i entrada al municipi:

Itinerari 1: Entrada al poble de Bigues pel Camí del Flix (Accés des de la BV1435), carrer Camí de St. Eulàlia, Av. Francesc Maspons, Camí de can Segimón, carrer Camí de la Torre, carrer Anna Mogas fins a la BP1432 direcció Riells del Fai i Sant Feliu de Codines.
Itinerari 2: Entrada al poble de Bigues des de Riells del Fai per l’Avinguda Prat de la Riba fins a la Rotonda de Ca l’Arcís. A partir d’aquí sortida del poble de Bigues direcció l’Ametlla del Vallès o Santa Eulàlia de Ronçana, per carrer Camí de can Badell, avinguda Catalunya, carrer Camí del Sagrament, carrer Camí de Puiggraciós, carrer de les Roquetes, carrer Font del Tord i carrer Bon Repòs enllaçant ja aquí amb BP1432 de sortida direcció cap a l’Ametlla, o bé cap a Santa Eulàlia per la BV1435.

** Per arribar a St. Feliu de Codines o Caldes de Montbui es recomana la carretera C-1415b ( “La Cruïlla” al municipi de Lliçà d’Amunt ).

Per qualsevol dubte o consulta referent a les afectacions viàries o rutes alternatives ho podeu fer a través del telèfon 93 865 76 48.