El Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai, més que un equipament

16/8/2022
L’espai és un punt de trobada social: s’hi celebren activitats esportives i culturals i s'hi ofereixen recursos per entitats, per infants, joves, gent gran i artistes.
El Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai és un equipament municipal de l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai Ara bé, no es tracta només d’un equipament.

Al Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai s’hi organitzen activitats regulars molt diverses. Per exemple, s’hi fa circ, ioga, manteniment físic per a gent gran, dance gim, teatre, musical, meditació, bellydance i assajos de coral.

A més, vol ser un dels punts de trobada per excel·lència a Riells del Fai. De fet, compta amb una sala de jocs infantils, una pista poliesportiva, una sala d’oci jove, un espai de lectura de premsa, una sala de reunions per a entitats i, fins i tot, un espai expositiu per artistes.

Actualment, dos dies a la setmana, s'hi ofereix el servei d'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, per tal que la població de Riells del Fai pugui presentar instàncies presencialment o demanar informació sense necessitat de desplaçar-se a Bigues.


 
A més a més, el Centre Cívic i Cultural compta amb una instal·lació d’aeris única a la comarca, que permet a la població de Bigues i Riells del Fai practicar trapezi, corda, teles i bàscula al municipi i gaudir d’espectacles de circ, gràcies a la funció de residència artística que també fa l’espai.

L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, a través de la regidoria de Riells del Fai, ha elaborat un fulletó que recopila els recursos, els serveis i les activitats que ofereix el Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai, que es troba disponible a tots els equipaments municipals, al web i a les xarxes socials del consistori.

Antoni Verdugo, regidor de Riells del Fai, ha animat a tothom a "aprofitar l'espai com a punt de trobada i d'esbarjo, especialment per a la població de Riells del Fai".

Per obtenir més informació de l’espai només cal escriure un correu a cultura@biguesiriells.cat o bé trucar als telèfons: 938 656 243/938 656 225.
Documentació