El Cicle de Passejades clou el curs 2018-2019 a Manresa

23/5/2019
L'acte final acull 1.370 caminaires en la seva primera jornada de tancament, les persones grans del programa de Bigues i Riells hi han participat activament.
El 15 i 16 de maig, es va celebrar la festa de cloenda del cicle de passejades de la Diputació de Barcelona. Els avis i àvies de Bigues i Riells participants va recórrer set quilòmetres de Santpedor fins al Parc de l'Agulla de Manresa. L'acte final es va haver de repartir en dos dies perquè aquest programa es duu a terme en 67 pobles de Catalunya. Tan sols la primera jornada va aplegar més de 1.370 caminaires.

El Cicle de Passejades de la Gent Gran, promogut per la Diputació de Barcelona, concentra excursionistes de diversos municipis per tal descobrir, junts, l’entorn i els paratges de cadascun dels municipis participants.

Es programen un total de quatre sortides anuals per a fomentar l’esport i la socialització de les persones grans.

El nostre municipi col•labora amb el programa oferint caminades i participant en les sortides dels altres tres pobles. De costum, les excursions comencen amb un esmorzar per agafar forces, continuen amb un recorregut de passeig adaptat a la gent gran i acaben amb un dinar de carmanyola i ball.