Clou el cicle de passejades de la gent gran

23/5/2018
El 17 de maig més d'un miler de senderistes van acomiadar el curs amb una festa a Palau-Solità i Plegamans.
Els avis i àvies de Bigues i Riells van participar, el 17 de maig, en la cloenda del programa de la Diputació de Barcelona: Cicle de Passejades de la Gent Gran A cent cap als Cent. L'acte es va celebrar al parc de l'Hostal del Fum de Palau-Solità i Plegamans i hi van assistir els senderistes dels 65 municipis participants i els seus representants.

Els caminaires van poder gaudir de les diverses activitats al llarg de la jornada: una caminada llarga, una activitat de moviment expressiu i una altra de dansa, un taller de marxa nòrdica i una caminada curta de marxa nòrdica.

Al migdia es va fer un dinar de germanor i en acabat els parlaments de les autoritats i el lliurament de diplomes. Joan Galiano, com a representant del municipi de Bigues i Riells, va participar en l'entrega de diplomes als caminants.


La jornada es va acabar amb bones sensacions per part dels participants i amb ganes de formar part del pròxim cicle. Bigues i Riells és el tercer any que participa en aquesta iniciativa. Aquest curs, els passejants del municipi els ha tocat visitar i rebre visita de Torelló, Montgat i Esparreguera. El curs vinent tocarà descobrir altres pobles tot fent salut.