El Club Hoquei Patins femení Bigues i Riells a quarts de final de la Copa de la Reina

22/2/2019
Les de Xiqui Carmona es disputaran avui el pas a les semifinals contra el Telecalbe Gijón.
L'equip d'hoquei femení de Bigues i Riells ha tornat a arribar a la Copa de la Reina. Després de dies d'esforços i molt d'entrenament avui es disputaran el pas a les semifinals amb l'actual campió femení d'Europa, el Telecable Gijón a Reus.
Les de Xiqui Carmona jugaran avui els quarts de final de la Copa de la Reina, a les 17.15 hores. En cas de passar a les semifinals jugarien demà dissabte a les 13.00 hores a Reus mateix. En cas de guanyar, biguetanes i riellenques s'haurien d'enfrontar al CHP Palau o bé al CHP Vila-sana.
La final està prevista aquest diumenge 24 de febrer a els 15.00 hores. Llavors serà quan s'enfrontaran els dos millors equips. Els participants de la Copa de la Reina són els vuit millors equips d'hoquei femení de Catalunya. Per aquest motiu és una competició d'alt nivell i des del Consistori s'ha volgut felicitar a l'equip, a l'entitat, als patrocinadors i a l'afició per la feina feta.
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i regidor d'Esports, ha volgut expressar la seva satisfacció: "Estem molt orgullosos que el nostre equip de referència sigui un any més a la fase final de la Copa de la Reina. Comença a ser recurrent aquest mèrit però no per això s'ha de deixar de reconèixer".
 
 
 
Galiano també ha volgut aprofitar la fita de l'equip per destacar el CHP Bigues i Riells com la punta de llança per l'esport femení: "El món de l'esport ha de remar molt per aconseguir una igualtat efectiva. Per nosaltres és un orgull que el nostre equip de referència sigui femení.

Bigues i Riells està en el bon camí per aconseguir una visibilització de les esportistes gràcies a la tasca de totes entitats amb categoria femenina".Xiqui Carmona, entrenador del CHP Bigues i Riells, viu el pròxim partit com: "una oportunitat immillorable per acostar-se a la classe alta de l’hoquei estatal. Ens fa molta il•lusió i no tenim res a perdre. Volem fer un pas endavant i demostrar quepodem guanyar grans equips com el Gijón".

Carmona també s'ha mostrat satisfet amb el compromís de l'afició: "Vindran unes 70 persones de Bigues i Riells a donar-nos suport". El tècnic del Bigues i Riells ha preparat el partit al detall, tant en l’aspecte tàctic com mental.