El Club de Patinatge Artístic Bigues i Riells fa un mes de maig reeixit

7/6/2018
Sergio Pina i Núria Catafal han fet bon paper a la Copa Espanya i a la Copa Alemanya respectivament, entre altres victòries de l'entitat.
El 5 i 6 de maig, el patinador Sergio Pina va quedar 3r en la categoria juvenil del Campionat de Barcelona masculí. Aquesta victòria li ha permès a Pina classificar-se pel Campionat de Catalunya. De fet, el campionat català es va celebrar a Alcover el 26 i 27 de maig i en Sergio va quedar en 11a posició classificant-se pel Campionat d'Espanya que es farà a la Seu d'Urgell el 6, 7 i 8 de juliol.

Paral•lelament, la patinadora Nuria Catafal, campiona d'Espanya en Figures Obligatòries, va competir del 8 al 12 de maig a Freiburg, en la categoria cadet de la prestigiosa Copa Alemanya. Catafal va aconseguir classificar-se desena en la competició internacional.

De la mateixa manera, Carla Canet va classificar-se 13a en el Campionat de Barcelona, en la categoria Juvenil B, i Selena Villa va participar en el seu primer Campionat de Barcelona com a sènior nacional.

D'altra banda, la parella Lucia Duarte, patinadora del CPA, i Biel Jané, patinador del Foment Cardoní, va quedar tercera al Campionat d'Espanya de Parelles d'Artístic en la categoria cadet.
Joan Galiano, alcalde i regidor d’Esports, ha destacat la tasca del Club de Patinatge Artístic Bigues i Riells: "L'entitat ha fet un gran esforç al llarg d’aquesta primera part de la temporada i cal felicitar a tots els membres: pares, esportistes, cos tècnic i directiva". Galiano ha remarcat també el compromís del club en la difusió de nous valors a través de l’esport: "La convivència i l’esportivitat són valors primordials i l'entitat ha sabut motivar als patinadors tant per guanyar una medalla i com per no deixar d'esforçar-se".