Comença la campanya de desbrossada

19/5/2021
La via pública quedarà neta de vegetació abans de la temporada d’incendis.
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha iniciat aquesta setmana la campanya de desbrossada i neteja dels carrers del municipi. L'actuació ha començat als barris de La Font del Bou, Castell de Montbui, Can Carreras, La Pineda i Can Traver. Els treballs continuaran pels Saulons d’en Déu, Can Regasol, Can Barri, Mont Paradís, El Turó i finalment, el nucli urbà.

L'empresa té una previsió de vuit setmanes d'execució, així que, a mitjans de juny, quedarà desbrossada la totalitat dels carrers del municipi, incloent-ne els passos de serveis. La tasca es desenvolupa amb quatre equips de professionals i de sud a nord del territori.
 
 
L'Ajuntament ha adjudicat aquests treballs a la Fundació Viver de Bell-lloc. Aquesta actuació té un cost de 54.339,28 € i una millora en el servei a realitzar de 26.754,00 €. El consistori ha signat la pròrroga del contracte, que ja era un contracte de l’any passat.

La Fundació Viver de Bell-lloc és un grup d'entitats sense ànim de lucre que promou el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d'exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.