Comencen les obres del parc de can Badell

21/9/2023
Dilluns 25 de setembre s’iniciaran els treballs per convertir l’espai en el centre neuràlgic d’oci dels infants i del jovent del municipi.
Dilluns 25 de setembre començaran les obres del parc de can Badell, que duraran sis mesos aproximadament.

Des de les regidories d’Urbanisme i d’Esports es treballa per convertir-lo en el centre neuràlgic de l’oci dels infants i del jovent del municipi.

Actualment, el consistori compta amb el “Projecte executiu de les obres de millores del parc de can Badell”, redactat per l’arquitecte Oriol Marín Gordi del despatx Aquidos Arquitectes, Tècnics i Gestió, SLP. El projecte busca adaptar el parc a les activitats ludicoesportives.

Hi ha cinc eixos clau:
  • Crear un espai públic de qualitat accessible, saludable i agradable per l’experiència dels usuaris.
  • Millorar i completar els camins existents.
  • Crear un nou sistema de drenatge natural.
  • Adaptar els espais de lleure a nous usos més adients pels usuaris de l‘Espai Jove L@Cova, incorporant-hi elements lúdics atractius per a ells.
  • Tancament perimetral del parc.
 
 
Els treballs s’han adjudicat EXCAVACIONS I OBRES REQUENA, SA, per un import de 260.155,49 €.

El consistori lamenta les molèsties temporals que puguin generar aquestes obres de millora. Un cop acabats els treballs la població de Bigues i Riells del Fai disposarà d'un espai més còmode i funcional.

Durant aquests sis mesos, doncs, el parc, la zona infantil, el tobogan, l’skatepark i el parc de barres, destinat a la pràctica de la cal·listènia, romandran tancats.

Ara bé, l'Espai Jove L@Cova continuarà oferint servei amb normalitat, ja que s'hi garantirà l'accés.