Comencen les obres de millora de la carretera BP-1432

17/12/2020
La Diputació de Barcelona ha iniciat, aquesta setmana, els treballs per afegir diversos trams de cuneta a la via d'entrada al municipi i així fer-la més segura per a la circulació.
Aquesta setmana, la Diputació de Barcelona ha iniciat les obres de millora de la carretera BP-1432 a Bigues i Riells. Aquesta via d'entrada al municipi, venint de l'Ametlla del Vallès i de Santa Eulàlia de Ronçana, tindrà una circulació més segura després d'aquests treballs.

Les tasques consistiran en la construcció de diversos trams de cuneta revestida de formigó d'1,20 metres d'amplada. Per la construcció de la cuneta s'han de portar a terme prèviament, la reparació de les vores de la calçada malmeses.

Posteriorment, es procedirà a l'allargament de les obres de fàbrica afectades fins a un punt fora de la nova cuneta i finalment la construcció de la nova cuneta.

 
 
Les obres permetran un millor drenatge de la carretera i per tant, la farà menys inundable i minimitzarà el risc d'accidents.

PASQUINA, SA és l'empresa a la qual la Diputació ha adjudicat aquests treballs, que es preveu que s'allarguin una setmana. Durant les obres, es regularà el trànsit (pas alternatiu) en les fases que així ho requereixin.