On i com comprar a Bigues i Riells en temps de confinament

El Consistori publica els llistats de tots els establiments que estan oferint servei en diverses modalitats durant l'Estat d'Alarma.
La crisi sanitària ha fet que les vides de tothom surtin de la normalitat. El cas del sector de serveis és un dels més afectats. Però això no els ha fet defallir sinó reinventar-se.
 
Per aquest motiu, la regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració de Bigues i Riells Comerç Actiu (BIRCA) han recopilat el nou funcionament dels establiments del municipi.
Ara, l'Ajuntament de Bigues i Riells publica els llistats actualitzats del servei que ofereixen els comerços del municipi en totes les seves modalitats. 
 
En aquest apartat es publiquen els establiments oberts amb servei a domicili, aquells que ofereixen servei a porta tancada i aquells que atenen de manera telefònica i telemàtica.
El Consistori restarà amatent a qualsevol modificació per part de l'Estat Espanyol o de la Generalitat de Catalunya i informarà de les novetats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes