Compte enrere de les entitats per justificar les subvencions

21/2/2018
El 28 de febrer és la data límit per presentar a l'OAC la documentació que justifica l'ajut rebut del Consistori.
S'acosta el termini per presentar la justificació de les subvencions atorgades a les entitats el 2017. El 28 de febrer de 2018 finalitza el termini per justificar les subvencions concedides durant l’exercici 2017 a les entitats del municipi.

Abans d'aquesta data, doncs, cal certificar la despesa per un import igual o lleugerament superior a la subvenció concedida, però no cal presentar la comptabilitat anual completa de l’entitat.

La documentació de la justificació s'ha d'omplir i dur a l’Oficina d'Atenció Ciutadà del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues per tal de registrar-la d’entrada. Ara bé, cal que les entitats conservin els originals de les seves factures.
Des dels serveis tècnics de l'Ajuntament s'han fet arribar diversos recordatoris als representants de les entitats per tal que compleixin el termini. Tanmateix, el Consistori posa a disposició el correu subvencions@biguesiriells.cat per tal de resoldre dubtes a les entitats i facilitar-los la documentació necessària en format editable.