Compte amb els revisors del gas!

6/3/2019
L'Ajuntament de Bigues i Riells alerta la població de l'arribada del frau porta a porta al municipi. Ja hi ha hagut un cas en què s'han estafat 300 € a un veí amb l'excusa de la revisió del gas.
El Consistori posa en coneixement de la població, a través d'un avís de la Diputació de Barcelona, que el frau porta a porta amb l'excusa de la revisió del gas ha arribat al municipi.

El passat mes de gener, unes persones que es feien passar per tècnics que venien a revisar el gas a domicili van estafar 300 € a un habitant del municipi. Segons l'Agència Catalana de Consum, els autors del frau es fan passar per tècnics de revisió del gas en nom de l'empresa inventada, "RevisionesTecnoGas".

La Diputació de Barcelona alerta que aquests casos estan passant arreu de la comarca. 
 
Es recomana no obrir als desconeguts, encara que diguin que vénen a fer la revisió del gas, sempre que no s'hagi concertat la visita prèviament amb la companyia. En cas de rebre una visita d'aquest tipus cal avisar la Policia Local.

Prohibició del porta freda

A banda dels fraus, l'Ajuntament recorda que tan sols el fet de recórrer les cases porta a porta és il•legal, si es fa sense previ avís. La Llei de Comerç 18/2017, en l'apartat "Venda o oferiments de productes a domicili", especifica la prohibició "d'oferir i vendre productes o serveis mitjançant visites a domicili, trucades o missatges de telèfon si no han estat prèviament sol•licitats o acceptats pels seus titulars o residents".