Concurs de música jove 2021

9/6/2021
Una competició oberta a totes les persones joves novelles en el món musical, residents a la Vall del Tenes.
Bigues i Riells del Fai torna a celebrar un concurs de talent musical jove. Fins l’1 de juliol hi ha temps per inscriure’s a la competició 2021, que es farà al Teatre Auditori Polivalent.

El 6 de juliol se sortejarà l’ordre de les actuacions a l’espai jove L@Cova, entre el 8 i el 9 de juliol es faran els assajos generals al teatre i el 10 de juliol tindrà lloc la primera ronda d’actuacions. El 16 de juliol se celebrarà la final del concurs i es farà l’entrega de premis.

Quins premis hi ha?

1r premi: gravació d'un EP de 5 cançons a l’estudi Vallestage Music Factory de Lliçà de Vall.

2n premi: actuació en directe en una activitat organitzada per l’Ajuntament
de Bigues i Riells amb una remuneració de 250,00 € si és un grup i 150,00 € si és una persona solista.

3r premi: actuació en directe en una activitat organitzada per l’Ajuntament de Bigues i Riells amb una remuneració de 150,00 € si és un grup i 75,00 € si és una persona solista.

Qui hi pot participar?

Totes aquelles persones que:

  • Tinguin entre 15 i 35 anys.Caldrà que almenys la meitat del grup estigui comprès entre aquestes edats.
  • Visquin a qualsevol municipi de la Vall del Tenes, és a dir: Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt o Lliçà de Vall. Almenys una de les persones del grup ha d'estar empadronada en algun municipi de la Vall del Tenes, la qual cosa s’acreditarà amb el DNI o passaport.
  • S’hi pot participar individualment, amb duo, o amb banda de fins a 9 persones i s’accepten presentacions de qualsevol estil musical.
  • *Queden exclosos tots aquells músics o grups musicals que tinguin contracte amb una companyia discogràfica o tinguin productor/a professional.
 
Com participar-hi?

Cal presentar, a través d’una instància o bé de manera presencial, a l’espai jove L@Cova, la documentació següent:

Omplir el formulari d’inscripció, disponible al web del consistori o bé presencialment l’espai jove L@Cova.

Presentar el currículum artístic del grup.

Enviar un àudio o enllaç per poder sentir una cançó del grup.

Enviar el rider tècnic del grup amb la seva sonorització d’assaig.

Adjuntar imatges del grup.

Qualsevol altre material o informació complementària que el grup o solista consideri adient.

Els participants menors d’edat hauran d’adjuntar la corresponent autorització dels tutors legals/pare/mare permetent la participació del/la fill/filla al concurs amb la conformitat de la persona menor a autoritzar l’Ajuntament a publicar, si escau, imatges on hi aparegui.

El jurat estarà format per tres professionals musicals, un representant de l’equip tècnic del servei de Joventut i un representant tècnic de l’equip del servei de Cultura de l’Ajuntament.

Es valorarà la tècnica dels músics, la posada en escena, l'originalitat i la qualitat dels temes i la connexió amb el públic.