El consistori ret homenatge a les entitats

11/10/2023
El 5 d’octubre es va celebrar la segona trobada per afavorir les sinèrgies entre els actors associatius del municipi i agrair-los la seva tasca.
El dijous 5 d’octubre al vespre, la regidoria de Participació Ciutadana va citar les entitats del municipi al Teatre Auditori Polivalent per oferir-los un acte d’homenatge i encetar la temporada fent xarxa.

En primer lloc, l'alcalde, Joan Galiano, va dedicar un discurs d’agraïment a les més de 100 persones assistents i el regidor de Participació Ciutadana, Nico Mayolas, els va fer cinc cèntims sobre els recursos que el consistori posa a disposició de les entitats.

Un concurs sorpresa sobre les entitats del municipi va ser el motor de la torbada. El consistori va barrejar els membres de la quarantena d’entitats assistents per tal de formar equips diversos.

A través de la plataforma Kahoot! els equips van haver de competir per veure qui coneixia millor les entitats del municipi. Amb un telèfon mòbil van haver de respondre correctament i ràpidament i sobretot, entre rialles.
 
 
La jornada es va tancar amb un petit refrigeri on va generar un ambient distès d'intercanvi d’opinions, un punt de trobada pensat per generar sinèrgies entre les persones de les diferents les entitats del municipi.

El conegut saxofonista, Pep Poblet, va amenitzar la II Trobada d’Entitats.

Les persones assistents van valorar molt positivament l’acte, tant pel moment escollit, molt indicat (l’inici de curs), com per l’objectiu (crear xarxa).

Molts representants van destacar la importància de poder compartir idees, problemes i solucions. També van descobrir recursos que els ofereix el consistori, que desconeixien.